Изключително емоционална изповед направи Кръстю Лафазано пред Деси Банова. Той се

...
Изключително емоционална изповед направи Кръстю Лафазано пред Деси Банова. Той се
Коментари Харесай

Кръстю Лафазанов не издържа пред Деси Банова при спомена за жена си

Изключително прочувствена изповед направи Кръстю Лафазано пред Деси Банова. 

Той се разплака в ефира.

" Все още чувствам брачната половинка ми и към момента ме въодушевява. Това става и посредством децата ми. Тя ме е дарила с тези красиви деца. Това са две от най-красивите представления, които имам. Вдъхновението остава, даже посредством книгите. Тя е написала доста неща, които аз не знам по какъв начин мога да обявявам. Остава чувството за красивото, за любовта, за това, че е имало смисъл ".

Това съобщи със сълзи на очи артистът Кръстю Лафазанов пред Деси Банова по NOVA, съобщи Пловдив 24.

Двамата с Елена Начева се срещат във ВИТИЗ и още в трети курс се вричат във безконечна честност. 62-годишната актриса издъхна на 24 септември 2022 година след тежко онкологично заболяване, с което се е борила цели пет години.

" Въпреки че има горест от неналичието на тези хора, ти усещаш, че те не липсват. Те са някъде към тебе и ти оказват помощ, и те побутват, и откриваш други хора, които ти дават чувството, че има смисъл да продължаваш в работата си, в възприятията си, даже във възпитаването на децата си ", добавя Лафазанов.

Комикът се радва на децата и внуците си и признава, че се пробва да им оказва помощ, само че без да им се бърка. Синът му Георги-Крис му оказва помощ като продуцент в театъра, а щерка му Елица се занимава със обществена активност, само че постоянно го навестява с внуците.

" Има някаква доста по-голяма и висша мощ, която сякаш се грижи за нас. Човек губи хора към себе си, потъва по някакъв метод в тъгата по тези хора, само че живее със спомените и това нормално са хубавите мемоари. Като че ли неприятните неща съзнанието ги вкарва някъде надълбоко, по-далече ", признава артистът и добавя, че би трябвало да се надсмиваме над проблемите, с цел да може да ги победим.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР